Автор Макс Мельник 10:47 Новини, Спорт

Перед початком весняної частини сезону вінницька «Нива» підсилила склад

Керівництво вінницької «Ниви» вважає вдалою підготовку команди у міжсезонні. Контрольні поєдинки дозволили передивитися кандидатів та посилити склад.

Як повідомляє клубна пресслужба, у рамках підготовки до весняної частини підопічні Юрія Ярошенка до 13 березня здобули перемоги над хмельницьким «Поділлям» (1 ліга) – 2:1, харківським «Універом-Динамо» (аматори) – 2:0, уманським «Базисом» (аматори) -7:0, ФК «Маріуполь» (1 ліга) – 4:2, ФК «Чернігов» (1 ліга) – 2:1 і ФК «Vivad» з Романова (1 ліга) – 3:0. Також в Одесі «нивівці» зіграли у нічию з «Чорноморцем» (Прем’єр-ліга) – 2:2 і програли «Звягелю» (2 ліга) – 0:3. У завершальному поєдинку вінничани програли першолігового «Епіцентру» (Кам’янець-Подільський) – 0:3.

У міжсезоння «Нива» підписала контракти з 20-річним півзахисником Данилом Мельником з «Ниви» (Бузової), 22-річним Родіоном Гончаром, який раніше виступав переважно за клуби з Одещини, та 23-річним Віталієм Варяником, ексгравцем запорізького «Металурга». Залишив клуб воротар Ян Вічний, якого запросили до одеського «Чорноморця».

Visited 7 times, 1 visit(s) today
Close Search Window