Автор Макс Мельник 19:29 Новини

Поблизу Гайсина перекинувся мікроавтобус: водій і пасажири залишились неушкодженими

Уночі 18 жовтня у селі Кунка Гайсинського району перекинувся мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter. У салоні, окрім 59-річного водія, перебували 11 пасажирів. Причиною аварії вважають дії кермувальника. Але чоловік, схоже, народився у сорочці.

ДТП сталась близько 1 години. Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, каретами швидкої допомоги до лікарні доправлено двох жінок. Їх оглянули та відпустили. Тобто по факту ніхто гне постраждав.

Оскільки водій за кермом був тверезим, інспектори сектору реагування патрульної поліції Гайсинського райуправління склали відносно нього протокол за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Visited 76 times, 76 visit(s) today
Close Search Window