Автор Макс Мельник 10:24 Новини, Спорт

Чергова поразка: вінницька «Нива» на виїзді поступилася «Тростянцю»

Сьомої поразки з початку сезону зазначала вінницька «Нива» вчора, 12 жовтня. Цього разу подоляни програли у гостям «Тростянцю» з Сумщини. Господарі двічі розписались у воротах вінничан на початку матчу, а під кінець гості лише скоротили рахунок. У підсумку 2:1 на користь тростянчан.

Як повідомляє пресслужба «нивівців», у дебюті зустрічі Кошкін віддав на Сліпухіна, який розвернувся і пробив у дальній кут – 1:0. Це був перший гол лідера півзахисту тростянчан у поточному чемпіонаті. У голкіпера у цьому епізоді не було шансів. Не встигли футболісти «Ниви» оговтатися, як пропустили ще. Деревинський вибіг один на один, і його збив Захарчук. 11-метровий холоднокровно реалізував Тишинінов – 2:0. А для нього це вже третій гол у поточній першості.

Футболісти «Ниви» прагнули якомога швидше забити, але довго не могли реалізувати свої шанси. Найкрутіший момент виник у них на 29-й хвилині, коли після передачі Меженського спершу бив Кобцов, потім пробивали Рогульський і Власенко. Щось блокувалося, а два прекрасних сейви записав на свій актив воротар Дубовий.

На 75-й хвилині гості все ж досягнули свого. Якимчук подав на дальню стійку, а Кобцов головою розстріляв ворота – 2:1. Дебютний гол для Данила. Господарі повністю віддали ініціативу суперникам і зосередилися на грі у захисті, проте відігратися колектив із Вінниці не зміг. Таким чином ФК «Тростянець» вдруге у сезоні перемагає вінничан, а «Нива» без свого лідера Артура Загорулька знову втрачає очки.

Команда зберігає передостанню стрічку у турнірній таблиці. Це найгірший результат клубу з моменту його відродження.

Visited 68 times, 1 visit(s) today
Close Search Window