Автор Макс Мельник 12:34 Новини, Спорт

У битві аутсайдерів вінницька «Нива» здобула перемогу

У Вінниці 5 жовтня відбувся матч 9 туру Другої ліги, де зустрілись два аутсайдери місцева «Нива» та «Металіст 1925 Б». після шістьох поразок поспіль господарям вдалось «вирвати» перемогу 3:2.

У дебюті зустрічі гості відкрили рахунок. Півзахисник юнацької збірної України Обінайя обіграв голкіпера і віддав у карний майданчик, а Карпізін вже забив у порожні ворота – 0:1. Дуже невдало у цьому епізоді зіграв воротар вінничан. Сміливо на початку зустрічі грали підопічні Карпенка й намагалися кожну атаку завершувати ударами. У господарів теж були моменти, але вони мали суттєві проблеми із реалізацією. Можна згадати удар Загорулька, але граючому президенту не вистачило точності.

Наприкінці першого тайму мав зрівнювати рахунок Власенко, але переграти голкіпера він не зміг. А ось гості збільшили свою перевагу. Панченко подав з кутового, а Обінайя головою переправив м’яч у сітку – 0:2. Проте у наступній атаці підопічні Ярошенка повернули інтригу у наш матч. Панченко помилився й віддав прямо на Загорулька, який розстріляв ворота – 1:2.

Після перерви «Нива» продовжувала великими силами йти вперед, але довести атаки до логічного завершення не могли. Самі собі могли привести проблеми господарі на 72-й хвилині, коли після помилки Даніїла Мельника мав забивати Карпізін, але врятував «Ниву» воротар Захарчук. Дуже хороший можливість зрівняти рахунок втратив Кобцов, який після передачі Загорулька пробив у стійку.

На 87-й хвилині підопічні Ярошенка все ж досягнули свого. Після передачі Кобцова м’яч у свій актив записав капітан «Ниви» Олександр Борячук – 2:2. Цікаво, що його брат – екс-нападник «Шахтаря» – грає за першу клубну команду «Металіста-1925».

Господарі все ж вирвали перемогу. Після подачі з кутового від Кобцова скинув м’яч Борячук, а Загорулько своїм ударом приніс довгоочікувану перемогу «Ниві» – 3:2.

Visited 98 times, 2 visit(s) today
Close Search Window