Автор Макс Мельник 12:10 Новини

У Вінниці вночі патрульні зупинили п’яного водія, який через зловживання алкоголем був позбавлений права керування  

Уночі у Вінниці за порушення ПДР на вулиці Зодчих патрульні зупинили автомобіль ВАЗ 2106. Як виявилось, позбавлений права керування водій був напідпитку. На чоловіка склали три адмінматеріали.

Про це повідомляє патрульна поліція Вінницької області.

Через різний запах алкоголю з рота 42-річеному водію запропонували перевірку. Спецприлад Драгер показав наявність в організмі вінничанина 2,67 проміле алкоголю, а це в 13 разів перевищує допустиму норму.

Також по базі інспектори встановили, що чоловік уже притягувався до відповідальності за керування напідпитку і тому позбавлений права керування.

На водія автомобіля ВАЗ 2106 склали протоколи за ч. 3 ст. 130 (Керування автомобілем у стані сп’яніння вчинене особою, яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння), за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинене повторно протягом року) та винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Рух без ближнього світла фар у темну пору доби) КУпАП.

Visited 28 times, 1 visit(s) today
Close Search Window