Автор Макс Мельник 11:01 Новини

На Вінниччині п’яний водій влаштував «перегони» з патрульними

На автодорозі М-30 у межах Вінницької області патрульній поліції довелось наздоганяти водія-«втікача», який не зупинився на їхню вимогу. Як виявилось кермувальник  Volkswagen Golf перебував у нетверезому стані, тому сподівався що зможе прослизнути.

Про це повідомляє патрульна поліція Вінницької області.

Патрульні зафіксували перевищення швидкості водієм автомобіля. І подали порушнику сигнал про зупинку. Натомість водій лише додав… Поліцейські розпочали переслідування.

У подальшому порушник не реагував на вимоги про зупинку та грубо порушував ПДР, намагаючись втекти. Зупинити втікача «допоміг» бордюр, в який в’їхав порушник. Чоловік погодився пройти подихати у спецприлад Драгер. Результат виявився позитивним — 3,03 проміле алкоголю.

На 36-річного водія автомобіля Volkswagen Golf патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), винесли постанови за ч. 1 ст. 126 (За те, що не мав при собі посвідчення водія), за ч. 2. ст. 122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора) та за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху більш як на 20 км/год) КУпАП.

Visited 58 times, 58 visit(s) today
Close Search Window