Автор Макс Мельник 14:22 Кримінал, Новини

У Гайсині молодий хлопець до смерті побив вітчима та ледь не позбавив життя матір

У Гайсині перехожі на вулиці побачили закривавленого чоловіка, який майже не рухався. Вони викликали правоохоронців. Поліція вчасно приїхала до тяжко пораненого будинку, адже там було знайдено поранену жінку. У скоєнні злочинів слідчі підозрюють її 23-річного сина.  

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, обох постраждалих – 54 та 47 років – у вкрай важкому стані було госпіталізовано, однак чоловіка медики врятувати не змогли. Не приходячи до тями, він помер на лікарняному ліжку. 

Правоохоронці встановили, що до злочинів причетний син постраждалої. Між ним, матір’ю та вітчимом на побутовому ґрунті стався конфлікт, у ході якого молодий чоловік завдав їм тяжких травмувань, а після скоєного втік.

Зловмисника протягом години затримали на набережній вулиці Гайсина. 

Слідчі поліції за процесуального керівництва Гайсинської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у подвійному замаху на вбивство (ч. 3 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України). Зважаючи на те, що через декілька днів вітчим від отриманих травм помер у лікарні, вирішується питання про зміну раніше повідомленої підозри.

Суд відправив зловмисника під варту на два місяці. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Visited 17 times, 17 visit(s) today
Close Search Window