Автор Макс Мельник 09:57 Новини, Спорт

Вінницька «Нива» програла вп’яте поспіль

У Вінниці вчора, 21 вересня, місцева «Нива» поступилась ФК «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) з рахунком 0:2. Гості з Полтавщини хочуть повернутися до Першої ліги, виграють вчетвертє поспіль, а вінничани цього сезону грають переважно власними юними вихованцями, тому залишаються аутсайдерами групи «Б» Другої ліги. У «Ниви» вже п’ята поспіль поразка.

Як повідомляє пресслужба «Ниви», у першій половині зустрічі більш активно грали господарі поля, але довести свої атаки до логічного завершення вони не змогли. Можна відзначити удар у дальній кут Загорулька, але влучити у площину воріт граючий президент не зміг. Кожну атаку підопічні Ярошенка намагалися завершувати ударами, але забити ніяк не вдавалося. Гості до теж могли забивати. З ударом Місержи впорався Захарчук.

Перша половина зустрічі завершилася без голів. На початку другого тайму вдруге у матчі втратив можливість відкрити рахунок Місержи. На 81-й хвилині після передачі Подрезана у протихід голкіперу пробив екс-«нивівець», а нині «гірник» Страшкевич – 0:1. Третій гол за нову команду при одному асисті у Вадима з початку сезону.

У компенсований час всі питання про перемогу були зняті. Вихід один-на-один після пасу Катеринки реалізував Подрезан – 0:2. Перший його гол у поточному чемпіонаті.

Четверта поспіль перемога «Гірника-Спорт». Вінничани програли вп’яте поспіль.

Visited 39 times, 39 visit(s) today
Close Search Window