Автор Макс Мельник 11:00 Новини, Спорт

Два голи плюс асист від Віктора Циганкова в останньому турі Ла Ліги: футболістом цікавляться у «Баварії» та АПЛ   

Каталонська «Жирона» розгромно перемогла «Гранаду» в останньому 38-му турі іспанської Ла Ліги. Поєдинок завершився з рахунком 7:0. На рахунку 26-річного вихованця вінницької школи футболу Віктора Циганкова два забиті голи та асист.

Уже в першому таймі команда українців Віктора Циганкова та Артема Довбика забила тричі, гол та асист на рахунку Віктора Циганкова ще один м’яч з пенальті забив Артем Довбик.

Та після перерви феєрія продовжилася, на 54 хвилині Циганков відзначився вдруге. Теж саме на 75 хвилині зробив і Довбик, після чого додав ще й асист на Крістіана Стуані. На 90 хвилині Артем зробив хеттрик, знову реалізував пенальті.

Нагадаємо, «Жирона» готова «відпустити» своїх лідерів у літнє міжсезоння за пристойні бонуси. Віктор Циганков має декілька варіантів продовження кар’єри. Йому приписували інтерес з боку мюнхенської Баварії, тепер же з’явилася інформація, що гравця хочуть бачити у своєму складі три представники АПЛ.

Забивного вінгера спробують підписати в «Астон Віллі», яка під керівництвом Унаї Емері гарантувала собі участь у Лізі чемпіонів у наступному сезоні, а також «Вест Гем» і «Вулвергемптон». Віктор вивчатиме варіанти після Євро-2024. Наразі його трансферна вартість оцінюється у 28 мільйонів євро. У сезоні-2023/2024 Віктор Циганков провів за Жирону 34 матчі в усіх турнірах в яких забив 8 голів та віддав 7 асистів. Його чинна угода з клубом закінчується 30 червня 2027 року.

Visited 30 times, 1 visit(s) today
Close Search Window