Автор Макс Мельник 17:11 Новини, Спорт

Вінницька «Нива» перемогла кременчуцький «Кремінь-2»

Сьогодні, 28 квітня, у Вінниці на стадіоні «Темп», який став тренувальною базою «Ниви», подоляни здолали одного з аутсайдерів Другої ліги – «Кремінь-2» (Кременчук). Обидва голи вінничани забили у другому таймі.

У першому таймі господарям шалено щастило. Щонайменше двічі гості могли стовідсотково забивати. Хоча вінничани намагались тиснути на ворота суперника. Але дубль «Кременя» чудово захищався та гостро контратакував.

Малюнок гри не змінився у другій сорокап’ятихвилинці. Все змінилося після штрафного, який пробивав граючий президент «Ниви» Артур Загорулько. Після удари у карному майданчику на добиванні найшвидшим виявився центрбек Борис Лотоцький. На 64-ій хвилині він відкрив рахунок у зустрічі. До речі, це третій гол захисника у чемпіонаті.

Після пропущеного м’яча гості мали нагоду відігратися. Проте переважно атакували вінничани. На 78-ій хвилині Дмитро Рогульський, який перед тим вийшов на заміну, подвоїв перевагу «нивівців», замкнув флангову передачу Олексія Швеця. Для Рогульського – це дебютний гол у футболці «Ниви».

Visited 16 times, 1 visit(s) today
Close Search Window