Автор Олег Верлан 09:00 Війна, Новини

Через атаку «Шахедів» існує загроза забруднення повітря у Звягелі на Житомирщині

Уночі в понеділок, 8 квітня, під час російської атаки дрон-камікадзе типу Shahed влучив по інфраструктурному об’єкту в місті Звягель на Житомирщині. Через це існує пряма загрозу забруднення повітря

Про це повідомила Звягельська міська рада на сторінці у Facebook.

Зазначимо, у ніч на 8 квітня, як повідомили у Повітряних Силах ЗСУ, ворог завдав удару керованою авіаційною ракетою Х-59 із повітряного простору окупованої Запорізької області та 24-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із мису Чауда (Крим), районів Курську та Єйську.

«В результаті протиповітряного бою Силами оборони України збито керовану авіаційну ракету Х-59 у Дніпропетровській області та 17 ударних БпЛА типу «Shahed-131/136» в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Хмельницькій та Житомирській областях», – йдеться у повідомленні.

Голова Житоирської ОВА Віталій Бунечко повідомив, що ворожими дронами-камікадзе був атакований об’єкт критичної інфраструктури.

«Силам та засобам протиповітряної оборони області вдалося збити частину шахедів. За попередньою інформацією жертв та постраждалих внаслідок ворожого удару немає», – зазначив він.

«Шахеди» атакували саме Звягель. Там існує загроза забруднення повітря

«Сьогодні вночі росія нанесла удар по обʼєкту інфраструктури громади. Жертв серед мирного населення немає. Наразі існує пряма загроза забруднення повітря, тому рекомендовано залишатися в приміщеннях із закритими вікнами.

Зокрема комісією ТЕБНС було прийнято рішення щодо дистанційного навчання у закладах загальної середньої освіти.

Щодо закладів дошкільної освіти: для батьків, яким немає з ким залишити дітей, будуть працювати чергові групи», – повідомляє Звягельська міська рада.

Visited 17 times, 1 visit(s) today
Close Search Window