Автор Олеся Рудницька 14:08 Новини

Коли вчені у березні прогнозують магнітні бурі

Березень не стане виключенням з правила, наше світило періодично випромінюватиме потужні хвилі плазми, тому періодично виникатимуть магнітні бурі. Вчені вказують, що протягом місяця їх слід очікувати різної потужності.

На кожну людину магнітні бурі впливають по-різному. У когось вони викликають пригнічений настрій чи мігрень, а в когось — загострення хронічних захворювань.

Щоб заздалегідь подбати про своє самопочуття, варто запам’ятати дати, на коли наразі передбачається сонячна активність. Її слід очікувати 3-4 березня, 9-10 березня, 15–16 березня, 21–22 березня і 27–28 березня. Нагадаємо, магнітні бурі – це потенційно небезпечні для здоров’я явища, про які нас заздалегідь попереджають працівники сонячних лабораторій. У дні магнітних бур метеозалежні, літні і хронічно хворі люди можуть відчувати нездужання….

Оскільки магнітні бурі мають сильний вплив на наше самопочуття, у ці дні треба дотримуватися простих рекомендацій, щоб полегшити свій стан. Насамперед треба завжди мати з собою ліки проти головного болю. Варто пити багато води та дотримуватися здорового харчування, не перенавантажувати себе роботою.

Visited 15 times, 1 visit(s) today
Close Search Window