Автор Ігор Заіковатий 11:55 Війна, Новини

На Донбасі загинув військовий з Вінниччини Дмитро Кліменко

Виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Первомайське Донецької області, 8 лютого загинув 51-річний старший стрілець Дмитро Кліменко із села Дашківці, що на Вінниччині.

Про це повідомляють в Якушинецькій сільській громаді.

 «Хоробрий, незламний, справжній патріот України. Народився 7 листопада 1972 року, у сім’ї Михайла та Марії Кліменко, він був третьою дитиною, довгоочікуваним сином. У 1989 році закінчив Дашковецьку школу. З-поміж однолітків хлопець вирізнявся своїм богатирським зростом. Як і всі, служив у армії, був веселим, кмітливим, допитливим юнаком, не боявся жодної роботи. У 25 років знайшов своє кохання – дружину Тетяну, з якою виховували двох чудових діток: Дениса і Катерину, які так чекали тата додому. Здавалося б, ще стільки справ попереду, проте 8 лютого 2024 року війна обірвала життя Дмитра», – йдеться у повідомленні.

Односельчани кажуть, що він назавжди залишиться у нашій пам’яті, у наших серцях – як воїн, патріот, світла людина. Неможливо знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про Воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Світла пам’ять і вічна шана патріоту України!

Про дату поховання у сільраді повідомлять додатково…

Visited 6 times, 1 visit(s) today
Close Search Window