Автор Ігор Заіковатий 10:58 Війна, Новини

У Вінниці проводжають у вічність захисника Владислава Базенка

Сьогодні, 11 лютого, Вінницька громада прощається воїном Владиславом Базенком, який віддав своє життя у боротьбі за незалежність України. Життя захисника обірвалося 3 лютого на Лиманському напрямку. Це сталося на другий день після його 27-го Дня народження.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Свій бойовий шлях Владислав Базенко розпочав у 2016 році. Щойно досягши повноліття, став на захист Батьківщини пліч-о-пліч із батьком. Там і застала його звістка про повномасштабне вторгнення. Був старшим солдатом 13-го окремого десантно-штурмового батальйону імені Героя України полковника Тараса Сенюка.

Влад брав участь у найзапекліших боях та попри поранення не полишав передову.

Владислав Базенко – уроженець Києва, проте все своє доросле життя пов’язав із Вінницею. Тут створив сім’ю і разом із дружиною виховував трирічного синочка.

«Слово, яке найвлучніше характеризує Влада – самовідданість. Кинутись у капцях рятувати сусідів від пожежі – це про нього. Попри біль не полишати позиції заради побратимів, ризикуючи життям – це також про нього, – розповідає дружина Героя Світлана. – Він був гарним батьком та чоловіком, справжнім другом та патріотом Батьківщини…»

Церемонія прощання із Владиславом Базенком розпочнеться об 11:00 за адресою: вул. М. Хвильового, 44.

Чин поховання воїна відбудеться об 11:30 на П’ятничанському кладовищі (вул. О. Кобилянської).

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава!

Visited 8 times, 1 visit(s) today
Close Search Window