Автор Макс Мельник 10:11 Новини, Спорт

У гостях вінницька «Нива» з розгромним рахунком поступилася «Олександрії-2»

Учора, 27 жовтня, на Кіровоградщині вінницька «Нива» провела останній офіційний поєдинок у 2024 році. У матчі 12 туру чемпіонату України з футболу (Друга ліга) «Олександрія-2» перемогла з рахунком 4:0.

Вже у дебюті зустрічі господарі могли відкривати рахунок. Після передачі Плакси не влучив у площину воріт Сімон Галоян. Варто також віддати належне футболістам «Ниви», які при першій можливості намагалися доставляти м’яч до заключної третини поля. На жаль, до взяття воріт господарів поля справа так і не дійшла.

На останній хвилині першого тайму «Олександрія-2» вийшла вперед. М’яч після удару Базаєва влучив у спину Граждана і відлетів до Матеуса, який пробив у дальній кут – 1:0. Для 20-річного бразильця це був дебютний гол у нинішньому сезоні.

На початку другого тайму підопічні Бицюри збільшили свою перевагу. Граждан подав у штрафну, а там Лебедєв головою переправив у кут і Галоян буквально з лінії заштовхнув м’яч у порожні ворота – 2:0. Необачно вийшов з воріт Захарчук і не встиг повернутися. Після цього фактично всі питання про переможця було зняті.

На 71-й хвилині за фол Борячука проти Базаєва арбітр призначив пенальті у ворота гостей. Пенальті капітан «Олександрії-2» реалізував – 3:0. На цьому господарі не зупинилися. Після подачі Лебедєва з кутового головою у дальній кут пробив Радченко – 4:0.

«Нива» з 10 заліковими балами залишається на 8 позиції у східній групі.

Visited 8 times, 1 visit(s) today
Close Search Window