Автор Олеся Рудницька 11:13 Війна, Новини

У Вінницькій громаді проводжають останньою земною дорогою оборонця Олексія Попова

При виконанні бойового завдання у районі міста Покровськ 22 жовтня загинув вінничанин Олексій Попов. Він був стрільцем 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Став на захист Батьківщини цьогоріч. Воював із ворогом на донецькому напрямку. в. Оборонцю було 34 роки.

Про це Вінницька міськрада.

Народився Олексій Попов 25 серпня 1990 року у селі Сальник на Калинівщині. Після закінчення 9 класів місцевої школи вивчився на столяра у ДНЗ «Вище професійне училище №7 м. Вінниця».

«Олексій був найкращим старшим братом. Коли йому було 16 років, а мені трохи менше, відійшли у вічність наші батьки, тож відповідальність за наше життя він узяв на себе. Працював і столяром, і зварювальником. Узагалі не цурався будь-якої роботи, – розповідає сестра полеглого Героя Альона. – А коли з’явилися племінники, Олексій усю свою нерозтрачену любов віддавав їм. Завжди знаходив час, щоб повести моїх сина та доньку на каток, у кінотеатр тощо. Був надзвичайно доброю людиною та вірив, що попереду на нього чекає єдине справжнє кохання…»

Чин поховання Олексія Попова відбудеться на батьківщині матері у с. Щітки.

О 10:30 усіх небайдужих просять зустріти траурну процесію живим коридором, який пролягатиме від Немирівського шосе по вулиці Миру. А об 11:00 поминальну панахиду за воїном відслужать у храмі Святого Миколая. Поховають Захисника о 12:00 на кладовищі, що знаходиться на вулиці Богдана Хмельницького.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Visited 32 times, 1 visit(s) today
Close Search Window