Автор Макс Мельник 14:09 Кримінал, Новини

У Вінниці суд залишив під вартою підозрюваного у вбивстві бабусі співмешканки

Сьогодні, 22 жовтня, Вінницький апеляційний суд, розглянувши апеляційну скаргу захисника підозрюваного у вбивстві 92-літньої жінки. Ухвалу слідчого судді Іллінецького районного суду залишили без змін. Тож фігурант кримінальної справи, який не визнає провини, й надалі перебуватиме під вартою.

Про це повідомляє пресслужба ВАС.

За словами адвоката підозрюваного, його підзахисний вину не визнав. Каже, що той, можливо, заподіяв смерть із необережності: випадково вдарив потерпілу дверима, коли відчиняв їх, і від того вона впала. Також повідомив: висновку експерта про механізм нанесення тілесних ушкоджень немає. Загалом адвокат назвав підозру підзахисному необґрунтованою. Тож клопотав перед судом про зміну йому запобіжного заходу з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт із носінням електронного засобу контролю. Водночас просив зважити, зокрема, на те, що ймовірний порушник – не судимий, має на утриманні трьох неповнолітніх дітей, офіційно працює та його позитивно характеризують.

Однак Вінницький апеляційний суд дійшов висновку: апеляційна скарга адвоката задоволенню не підлягає.

Досудовим же розслідуванням установлено: нетверезий 35-літній підозрюваний кинув жінку на землю та завдав їй удари руками й ногами у різні частини тіла. Від травм потерпіла померла на місці події. Призвів до трагедії конфлікт між Дмитром П. і пенсіонеркою – бабусею його співмешканки. Він виник на побутовому ґрунті та тривалих неприязних стосунків на початку жовтня в одному із сіл Іллінецької територіальної громади.  

Visited 8 times, 8 visit(s) today
Close Search Window