Автор Макс Мельник 16:44 Конфлікти, Новини

Депутати Козятинської міськради проголосували за відставку очільниці громади Тетяни Єрмолаєвої

На позачерговій 50 сесії Козятинської міської ради сьогодні, 14 жовтня, більшість депутатів проголосували за відставку очільниці громади Тетяни Єрмолаєвої. Вона перебувала на посту з 2020 року. На сторінці у facebook посадовиця не прокоментувала рішення депкорпусу.

Зауважимо, питання про дострокове припинити повноважень міського голови було у порядку денному. Певний конфлікт у міськраді виник значно раніше.

Нагадаємо, 31 січня Тетяна Єрмолаєва повідомила, що отримала витяг з рішення протоколу позачергового з’їзду «Української стратегії Гройсмана» про своє виключення з лав партії. NаПарижі писав, у відеозверненні очільниця міста заявила, що ініціаторами були депутати Козятинської міської, Самгородоцької сільської рад та депутат облради Ігор Грубеляс.

Потім шляхом «народної ініціативи» були відкликані деякі депутати міськради від цієї політсили. І сьогодні депутатські посвідчення отримали наступні у списку.

За відставку Єрмолаєвої сьогодні проголосували 22 з 24 обранців, присутніх у залі. Після цього вона покинула сесійну залу. Обов’язки міського голови виконуватиме секретар Козятинської міськради Ірина Репало.

У той же час сторінка Тетяна Єрмолаєва – Козятинський міський голова оновлюється, хоча жодного поста про рішення депутатів і відставку там немає.

Visited 87 times, 1 visit(s) today
Close Search Window