Автор Макс Мельник 16:11 Новини, Спорт

Боксер з Вінниці Сергій Богачук відверто заявив, що судді забрали в нього законну перемогу

Вінничанин Сергій Богачук (24-2, 23 KO), який нині проживає та виступає у США згадав свій поєдинок у ринзі з американцем Вірджілом Ортісом (22-0, 21 КО) за титул тимчасового чемпіона за версією WBC у першої середньої ваги. Українець заявив, що судді його пограбували, віддавши перемогу супернику.

Про це він сказав у інтерв’ю XSPORT.

«Я був впевнений, що виграв той бій проти Ортіса. Я валяв суперника по рингу, а перемогу віддали йому. Це смішно! Особливо суддівські записки останнього раунду – усі віддали супернику. Судді так підстрахувалися, але я не вважаю, що програв дванадцятий раунд або одинадцятий.

Відчував по ходу поєдинку, що перемагаю, мої удари долітали. Коли оголосили суддівські рішення, був з ними не згоден. Я чемпіон у тому бою, я двічі відправив Ортіса в нокдаун і виглядав загалом краще. Він лише штовхався, це у нього виходило.

Бокс – не сумо. Тут треба влучати по супернику. Коли я виходив з рингу, то мексиканська публіка казала, що я виграв той бій. Після бою з Ортісом люди, які його підтримували, стали вболівати за мене, кілька людей зустрічали в залі і говорили, що їхній улюбленець програв», – сказав Богачук.

Нагадаємо, після поєдинку велика частина боксерської спільноти стверджувала, що судді пограбували українця. Одразу після бою вінничанин сказав, що впевнений, що був сильнішим у ринзі.

Visited 37 times, 1 visit(s) today
Close Search Window