Автор Олеся Рудницька 10:48 Місто, Новини

Через петицію зменшити кількість пішохідних переходів на Соборній пропонують у Вінниці

Вінничанин Андрій Третяк 10 жовтня опублікував петицію до міськради щодо «впорядкування пішохідних переходів по вул.Соборна». Інакше каждучи, він пропонує на окремих перехрестях їх зменшити.

Автор петиції зазначає, що «відрізок ділянки вулиці Соборна від будинку 10а(магазин Рошен) до будинку Соборна 94 (2-га школа) має відстань 900 метрів», і там «розташовано 10 пішохідних переходів, з яких в трьох місцях вони є подвійними чи дублюючими, зокрема біля міської ради, обласної ради та вул. Театральна».

«Не секрет, що вулиця Соборна є досить завантаженою як громадським транспортом, так і не тільки. Існування подвійних пішохідних переходів не сприяє покращенню безпеки дорожнього руху, а лише навпаки створює додаткове скупчення транспорту», – нагадує вінничанин.

«Окремо варто відзначити і культуру пішоходів, яка присутня далеко не у всіх, при чому в людей різних вікових категорій. Особливо це відчутно де розташовані пішохідні переходи біля міської ради/адмін.суду. Біля кожного з цих подвійних переходів є пішохідні переходи як з правої так і з лівої сторони, тож абсолютно доречно замість двох переходів залишити один», – вказує автор петиції, висловлюючи прохання розглянути можливість впорядкування пішохідних переходів по вул.Соборна та доцільність їх існування в такій кількості.

Visited 31 times, 1 visit(s) today
Close Search Window