Автор Макс Мельник 16:09 Кримінал, Новини

Вінничанка познайомилася з молодим іноземцем через інтернет і на першому побаченні він її обікрав

Зараз доволі багато вінничанок знайомляться через інтернет. Звісно, у деяких випадках такі знайомства закінчуються шлюбом. Але 46-річній жительці жмеринського району пощастило значно менше. Після першого побачення вона виявила зникнення мобільного телефону, прикрас і 4 тисяч гривень. Відшукали її знайомого лише у столиці…

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, із заявою до правоохоронців жінка звернулась 5 жовтня. За її словами, напередодні вона відпочивала з приємним іноземцем, а після спільного відпочинку зрозуміла, що лишилася всього, що мала при собі.

Деталі опустимо. Зокрема амурні.

Допомогли у пошуках кавалера камери відеоспостереження. По їхнім записам оперативники карного розшуку прослідкували, як і куди пішов чоловік. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 38-річний іноземець. Відшукали підозрюваного у Києві.

Речові докази вилучено частково. Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Санкція статі передбачає до восьми років позбавлення волі.

Visited 22 times, 1 visit(s) today
Close Search Window