Автор Макс Мельник 12:44 Кримінал, Новини

Суд визначив розмір застави вінничанину, який у схованці своєї дівчини справжні долари замінив на сувенірні

Понад півтора мільйона гривень застави мають внесли за 29-річного вінничанина, якого підозрюють у крадіжці коштів зі схованки своєї співмешканки. Захисник Дмитра у суді намагався зменшити розмір застави, але його доводи не були переконливі.

Нагадаємо, у Вінниці затримали молодого чоловіка, який викрав у коханої майже 1,5 млн грн. Заяву до поліції написала 31-річна житель Агрономічного, яка виявила у схованці сувенірні купюри замість справжніх.

За інформацією з власних джерел, потерпіла – стоматологиня. Підозрюваний заробляє на криптовалюті.

Як повідомоляє пресслужба ВАС, сьогодні, 10 жовтня, Вінницький апеляційний суд залишив без змін ухвалу слідчого судді міського суду, згідно з якою підозрюваному у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, в особливо великих розмірах обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Заставу ймовірний правопорушник вже сплатив і нині перебуває на волі.

Слідство ж нині перевіряє, чи справді у будинку своєї співмешканки 29-річний вінничанин відшукав схованку із доларами та гривнями, гроші викрав, а на їх місце поклав сувенірні купюри. Загальна сума майнової шкоди, яку, ймовірно, завдав потерпілій Дмитро – майже мільйон чотириста гривень.

Visited 36 times, 1 visit(s) today
Close Search Window