Автор Олег Верлан 18:37 Війна, Кримінал, Новини

Оголошений у розшук нардеп з Вінниччини Дмитрук голосував онлайн на засіданні комітету ВР з правоохоронної діяльності

Сьогодні, 7 жовтня, уродженець Козятина, великий прихильник РПЦ, оголошений у розшук депутат з групи «Відновлення України» Артем Дмитрук з’явився на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.

Інші члени правоохоронного комітету були дещо здивовані появою втікача. Протет він включив меру і його було добре видно та ідентифіковано….

Дмитрук втік з України до оголошення у розшук до Молдови, а звідти політик перебрався до Лондона. Формально він є депутатом, членом комітету, тому має право голосувати онлайн. Голосував він за зміни до Кримінального кодексу України щодо вдосконалення кримінальної відповідальності за зараження інфекційними хворобами або інфікування їх збудниками.

Нардеп фігурує у справах, які відкрили після бійки в Одеській міськраді у січні 2022 року, а також побиття військового у Києві торік у жовтні. Залишив межі країни він 24 серпня, а 9 серпня Дмитрука оголосили в міжнародний розшук. Також працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру трьом особам, які незаконно переправили його через державний кордон через так зване Придністров’я.

Visited 352 times, 81 visit(s) today
Close Search Window