Автор Макс Мельник 09:57 Кримінал, Новини

Смертельна ДТП поблизу Вінниці: водія легковика розшукали за пів доби

Майже пів доби вінницькі поліцейські розшукували потенційного винуватця ДТП, внаслідок якої травмувались дві жінки, одна з яких невдовзі померла. Наразі 57-річного водія Mercedes затримано. Слідство ініціювало проведення токсикологічної експертизи, аби дізнатися стан чоловіка під час кермування.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, аварія сталась близько 19:30 при в’їзді в с. Кліщів. Попереду легковика рухався скутер. Водій підштовхнув двоколісний транспортний засіб і зник з місця ДТП.

Травмувань зазнали жінки 29 і 38 років. Керманичка скутера 22 вересня від отриманих тілесних ушкоджень померла в лікарні. Її пасажирка з отриманими тілесними ушкодженнями перебуває у лікарні.

Наряди місцевої поліції доволі швидко розшукали легковик. Його було покинуто на території місцевої ферми, неподалік домогосподарства власника. Місцезнаходження водія встановили на ранок.

За фактом аварії слідчі проводять розслідування кримінального провадження одразу за двома статтями Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжке тілесне ушкодження (ч. 2 ст. 286 ККУ) та залишення в небезпеці (ч. 3 ст. 135 ККУ). Санкції статей передбачають покарання до восьми років ув’язнення з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.

Усі обставини ДТП та остаточні її причини встановлюються, для цього призначено проведення ряду експертиз. Подальші процесуальні рішення приймуть за їхніми результатами.

Visited 172 times, 1 visit(s) today
Close Search Window