Автор Макс Мельник 14:52 Місто, Новини

У «Вінницяміськтеплоенерго» отримали акт готовності до роботи в опалювальний сезон

За результатами перевірки, яка проводилась на КП «Вінницяміськтеплоенерго», підприємство отримало Акт готовності теплового господарства до роботи в опалювальний період 2024-2025 років.

Про це повідомляє КП «Вінницяміськтеплоенерго».

«В міжопалювальний період, відповідно до затвердженого Комплексного плану організаційно-технічних заходів підготовки теплового господарства, було проведено налагоджувальні та ремонтно-профілактичні роботи основного та допоміжного обладнання у всіх 48 котельнях, 59 центральних теплових пунктах, 428 індивідуальних теплових пунктах та у 1408 теплових камерах, проведено капітальні ремонти котлів», – йдеться у повідомленні.

Одночасно проводились гідравлічні випробування для перевірки трубопроводів на міцність і щільність, загальною протяжністю 171,6 км у двотрубному виконанні. Було проведено роботи з планової повірки приладів обліку теплової енергії, природного газу, електричної енергії та холодної води. Виконано роботи з реконструкції тепломереж протяжністю 1,85 км у двотрубному прокладанні на 17 ділянках.

Розпочинаємо формувати Комплексний план організаційно-технічних заходів на 2025 рік щодо удосконалення технології теплопостачання та підготовки теплового господарства підприємства до роботи в осінньо-зимовому періоді 2025-2026 рр.

Visited 31 times, 1 visit(s) today
Close Search Window