Автор Олеся Рудницька 08:59 Війна, Новини

Вінниця проводжає в останню путь оборонця Олександра Олексієнка

У бою поблизу села Парасковіївка Покровського району Донецької області 11 вересня обірвалось життя військового з Вінниці Олександра Олексієнка. Йому було лише 36 років…

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Олександр Олексієнко народився у Монголії 25 вересня 1987 року в сім’ї кадрового офіцера. Коли ж хлопчику виповнилося чотири роки, новою її домівкою стала Вінниця. Тут навчався у 13-й загальноосвітній середній школі, а по її закінченні – у ВСП «Технологічно-промисловий фаховий коледж Вінницького національного аграрного університету», де штудіював право. До повномасштабного вторгнення працював у торговельній сфері.

Олександр Олексієнко долучився до війська цьогоріч. Боронив Батьківщину у лавах 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади.

«Олександр був надзвичайно добрим і енергійним. Захоплювався спортом, любив природу. Був гарним сином, братом та другом, – розповідає сестра полеглого воїна Олена. – А від батька перейняв найкращі риси, такі як відданість, мужність та вірність військовому обов’язку… Олександр мріяв, щоб рідна країна звільнилась нарешті від рашистської нечисті. Щоб українські діти змогли жити у мирі та щасті…»

Церемонія прощання з Олександром Олексієнком розпочнеться сьогодні о 12:00 у стінах Спасо-Преображенського кафедрального собору.

Поховають воїна о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища. Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Visited 197 times, 1 visit(s) today
Close Search Window