Автор Макс Мельник 16:55 Кримінал, Новини

Під час спроби втечі на Вінниччині затримали підозрюваного у пограбуванні та побитті літньої жінки

У Хмільницькому районі 12 вересня квартирант жорстоко побив 73-річну жінку, забрав її мобільник та заощадження, і зник. Чоловік планував залишити місто, однак на автостанції його затримали. Зважаючи на те, що затриманий раніше був засуджений за вбивство, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, пенсіонерка прихистила в себе чоловіка та його співмешканку за умови, що ті допомагатимуть по господарству. «Квартирантам» господарка виділила окрему кімнату.

Вчора ранком чоловік зайшов до кімнати хазяйки, схопив її за шию та двічі вдарив кулаком в обличчя. Потім зловмисник забрав мобільний телефон та 1600 гривень й втік.

Як з’ясували правоохоронці, 42-річний чоловік провів за ґратами 12 років за убивство у Миколаївській області. Також фігурант є обвинуваченим у скоєнні майнового злочину, вчиненому у Козятині.

Тепер чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 186 КК України (Грабіж). Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Visited 52 times, 1 visit(s) today
Close Search Window