Автор Макс Мельник 10:43 Новини

Через займання сухої рослинності на Вінниччині згоріла пасіка

Минулої доби на Вінниччині надзвичайниками ліквідовано 35 пожеж. З них 28 сталися в природних екосистемах. Вогнем опалено площу понад 20 га. Постраждали житлові та господарські будівлі, а також пасіка.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

«Серед причин виникнення – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб, потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал та дитячі пустощі з вогнем», – йдеться у повідомленні.

Так, внаслідок займання сухої рослинності в смт Брацлав зайнялося 7 вуликів. Пожежу ліквідували вогнеборці місцевої пожежної команди.

В с.Тишківка Краснопільської громади та с. Павлівка Крижопільської громади внаслідок займання сухої трави загорівся піднавіс з дровами та господарчі будівлі.

Також минулої доби бійці ДСНС ліквідували пожежі на території приватних домоволодінь у Жмеринці, с.Рахни Лісові Шпиківської громади й с.Сербинівці Северинівської громади.

Ліквідовано також пожежу в приватному житловому будинку в с.Гурівці Глуховецької громади Хмільницького району, де зайнялося через коротке замикання електромережі. Внаслідок чого, полум’ям знищено металеву покрівлю на площі 100 кв.м та домашні речі.

Visited 95 times, 1 visit(s) today
Close Search Window