Автор Олег Верлан 13:13 Війна, Новини

Вінничанин Валерій Чалий запропонував Путіну варіант заяви щодо припинення війни, який сприйматимуть росіяни

Колишній заступник голови Адміністрація президента (2014—2015)., посол України у США (2015—2019), голова правління ГО «Український кризовий медіа-центр» вінничанин Валерій Чалий запропонував варіант тексту заяви кремлівського уряду на чолі з Владіміром Путіним до росіян з приводу припинення «сво».

Його дипломат оприлюднив у Facebook.

«ТАСС уполномочєн заявіть:

«Для досягнення заявлених цілей СВО ухвалено рішення перегрупувати російські війська, що перебували у районах Донецьку та Луганську для нарощування сил на Курському та Московському напрямках.

З цією метою протягом лише трьох діб проведено операцію зі згортання та організованого перекидання донецько-луганського угруповання військ на територію РФ.

У ході операції проведено низку відволікаючих та демонстраційних заходів реального виводу російських військ з Кримського півострова. Черноморський флот провів унікальну операцію з евакуації до Новоросійська всіх 100% техніки, яка ще залишилася після ударів ЗСУ. Кримський міст підірваний надійно і не піддається відновленню. Ворог відрізаний.

Ці блискучі маневри, проведені в рекордні строки, завершують спеціальну військову операцію і демонструють надзвичайну мобільність, цілеспрямованість російської армії, а також прозорливість нашого очільника.

Саме його дії на випередження тепер не дадуть можливості НАТО захопити територію РФ.

Приєднання України до НАТО і відповідні взяті на себе зобов’язання створює для українців геополітичний бар’єр для подальшого наступу і захоплення території РФ.

Ворог не пройшов! Перемога, як ми і раніше вам неодноразово повідомляли – за нами!»

Звісно, пост Чалого жартівливий. Хоча у кожному жарті є доля жарту.

Visited 29 times, 1 visit(s) today
Close Search Window