Автор Олеся Рудницька 08:40 Війна, Новини

Вінниця прощається з військовим Євгеном Глобою

У районі села Бездрик Сумської області 4 вересня загинув військовий з Вінниці Євген Глоба. Воїну навічно залишиться 36 років… Сьогодні, 10 вересня захисника проводжають останньою земною дорогою до місця вічного спочинку.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Народився Євген Глоба 7 грудня 1987 року у Вінниці. Навчався у 8-й загальноосвітній школі, а потому у Вінницькому фаховому коледжі будівництва, архітектури та дизайну КНУБА. По його закінченні здобув вищу освіту у Вінницькому національному технічному університеті. Раніше працював за спеціальністю у фірмі «ЕкоДім».

Євген Глоба мобілізувався до Збройних Сил України влітку цього року. Разом із побратимами 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади воював на північно-східному напрямку.

«Євген багато часу приділяв професійному зростанню: багато читав спеціальної літератури, удосконалював свою майстерність на різних навчальних інтернет-платформах, – розповідає мати полеглого воїна Лідія. – А у вільний час перевагу віддавав спорту. Був затятим вболівальником, зокрема українських команд із футболу та біатлону… У сім’ї ж був гарним сином. Любив проводити вечори з батьком та мною. Був чуйним, лагідним та справжнім…»

Церемонія прощання із Євгеном Глобою розпочнеться о 13:00 за адресою: вул. Князів Коріатовичів, 70. А о 14:00 заупокійну літургію відправлять у храмі на Старому місті.

Чин поховання воїна відбудеться о 15:00 на кладовищі Підлісне.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава!

Visited 154 times, 1 visit(s) today
Close Search Window