Автор Ігор Заіковатий 15:43 Кримінал, Новини

На Вінниччині соцпрацівниці через катування сина призначили пройти програму для кривдників

Обвинуваченій у катуванні 12-річного сина жительці Хмільницького району призначили пройти двомісячну програму для кривдників. Оскільки жінка визнала, що кривдила дитину, то буде і надалі її виховувати. Як відомо NaПарижі, підсудна влаштована соціальним працівником. По місцю роботи про неї кажуть лише хороше…

Як повідомляє пресслужба Вінницького апеляційного суду, сьогодні, 9 вересня, залишили у силі вирок Хмільницького міськрайонного суду стосовно матері, обвинуваченої у катуванні сина.

Згідно з судовим рішенням, жінці призначено п’ять років позбавлення волі, але від його відбування звільнено з випробуванням – трирічним іспитовим строком. Єдине, що засудженій додатково доведеться зустрічатися з фахівцями-психологами протягом 2 місяців.

Суд встановив, що влітку минулого року жінка зв’язувала сина, прив’язувала на ніч до батареї. Для тортур використовувала ланцюги та навісні замки. Таке покарання за неслухняність призвело до легких тілесних ушкоджень – множинних синців, саден на обличчі, голові, тулубі, руках і ногах хлопчика.

Прокурор просив Вінницький апеляційний суд додатково позбавити підсудну права протягом 3 років працювати з дітьми. Але клопотання не задовільнили.

Доволі м’яке покарання суду пов’язане зокрема з позитивною характеристикою за місцями проживання і роботи, визнанням виню, а також через те, син вибачив матір.

Visited 104 times, 1 visit(s) today
Close Search Window