Автор Олеся Рудницька 09:13 Війна, Новини

Вінницька громада прощається з полеглим захисником Романом Ткачуком

У районі селища Неліпівка Торецької міської громади Бахмутського району 18 серпня останній бій воїн прийняв вінничанин Роман Ткачук. Йому було лише 48 років… Сьогодні, 9 серпня, з воїном прощаються у рідній Вінниці.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Вінничанин боронив Батьківщину у складі 49-го окремого штурмового батальйону «Карпатська Січ» імені Олега Куцина на Донеччині.

«Роман тонко відчував світ, у всьому міг побачити прекрасне. З дитинства це виливав на полотні – дуже гарно малював. А в дорослому житті свої вміння застосовував у роботі. Мав насправді золоті руки, – розповідає сестра полеглого Героя Вікторія. – Свій талант до творчості Роман передав маленькому синочку, який вже зараз показує неабиякий хист до скульптурного ліплення… З трепетом ставився до своєї сім’ї, турбувався і надзвичайно любив матір…»

Церемонія прощання розпочнеться о 9:30 за адресою: вул. Брацлавська, 81. О 10:00 поминальну панахиду відслужать у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Поховають оборонця об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Вклоняємось перед відвагою, стійкістю та патріотизмом полеглих українських воїнів, які боролися за Перемогу! Вічна слава захисникові!

Visited 49 times, 1 visit(s) today
Close Search Window