Автор Макс Мельник 12:21 Кримінал, Новини

У вінницькій поліції повідомили деталі автотрощі на «Урожаї» за участі тролейбуса

Останнім часом у Вінниці почастішали ДТП за участю міського громадського транспорту. Зазвичай відбувались зіткнення трамваїв чи тролейбусів з однією автівкою. Проте ввечері 5 вересня сталась справжня масштабна автотроща. Наразі у поліції повідомили попередні висновки розпочатого напередодні розслідування причин і обставин ДТП на вулиці Пирогова поблизу ринку «Урожай».

Отже, як зазначають у відділі комунікації поліції Вінницької області, 64-річна водійка тролейбусу близько 19.45 не впоралась з керуванням. Через це електротранспорт виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з автомобілем Hyundai під керуванням 37-річного вінничанина.

Далі у результаті ДТП також зіткнулись ще чотири автомобілі: Lexus, яким керував 48-річний житель Вінницького району, KIA Sportage під керуванням 49-річного жителя обласного центру, Skoda Octavia (керманич – 36-річний вінничанин), та Opel Calibra, яким керував 61-річний місцевий мешканець. 

Наразі вже чітко відомо, що внаслідок ДТП 6 людей отримали тілесні ушкодження. Усім медики оперативно надали допомогу.

Автомобілі поміщені на арештмайданчик. У водії транспортних засобів відібрані зразки крові для проведення токсикологічної експертизи.

За цим фактом поліцією розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За таке правопорушення передбачено до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Visited 389 times, 1 visit(s) today
Close Search Window