Автор Олег Верлан 10:43 Війна, Конфлікти, Новини

Парламентарка з Вінниці Олександра Устінова каже, що нардепів залякують скасуванням американської візи через голосування за «антиМПшний» законопроєкт

Про нібито утиски з боку влади УПЦ Московського патріархату заяви лунають не тільки з Росії, а й з безлічі українських ресурсів, які так чи інакше пов’язані з російським патріархом Кірілом. Проте, виявляється, саме на нардепів «тиснуть», законотворців залякують, лише вони не підтримали законопроєкт про заборону впливу російської церкви. Нардепка з Вінниці Олександра Устінова каже, що залякують колег скасуванням американської візи…

«Це один з головних меседжів, які розказують нашим депутатам в Верховній Раді, щоб не голосували закон по Масковську церкву. Американці проти! Вони скажуть, що це релігійне гоніння, «ви забороняєте церкву» бла бла бла. І у тебе «гнобителя», – написала у Facebpook Oлександра Устiнoвa.

Вінничанка, яка доволі часто перебуває у США, запевняє, що « це міф, який зараз розганяють через депутатів».

«Мені реально вони дзвонять і питають чи в них заберуть візу. Масічки – вас намахують ніхто ніколи нічого не забере. Більше того була в Вашингтоні 2 тижні тому, обійшла 16 сенаторів і знаєте,що вони кажуть : «go for it! Get FSB asses”. Тому колеги і коліжанки – голосуйте і не розказуйте, бо треба таки оті російські консерви вижити з України», – повідомила парламентарка.

Повернемося до «тиску з боку влади»… Складається враження, що не на прихильників владики Онуфрія тиснуть, а на парламент.

Visited 70 times, 1 visit(s) today
Close Search Window