Автор Макс Мельник 10:20 Новини

Вінничанин переслідував винуватця ДТП та навів на нього патрульних

Завдяки небайдужому вінничанину патрульній поліції вдалось швидко розшукати ймовірного винуватця ДТП. Після спілкування з водієм на нього було складено одразу чотири адмінматеріали.

Про це повідомляє патрульна поліція Вінницької області.

На лінію 102 зателефонував вінничанин, який був свідком автопригоди на вулиці Якова Шепеля. За словами заявника, водій автомобіля Dacia Lodgy в’їхав у два припарковані авто та зник з місця події.

Для пошуку порушника через декілька хвилин інспектори вже самі подзвонили заявникові. Той пояснив, що переслідує Dacia Lodgy – автівка зупинилась у провулку Костя Широцького. Не далеко.

На місці патрульні застали і заявника, і порушника…

Спілкуючись із водієм, інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Але порушник відмовився від проходження огляду на алкотестері.

На 40-річного водія автомобіля Dacia Lodgy патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (За те, що не пред’явив посвідчення водія) КУпАП.

Visited 40 times, 1 visit(s) today
Close Search Window