Автор Макс Мельник 14:55 Кримінал, Новини

Запобіжний захід підозрюваному у пошкодженні 72 могил на кладовищі в Іллінцях залишили без змін

Сьогодні, 19 серпня, Вінницький апеляційний суд залишив без змін ухвалу слідчого судді Іллінецького райсуду, відповідно до якої 36-річного Олександра Г. узято під варту. Чоловіка підозрюють у пошкодженні 72 могил на кладовищі в Іллінцях.

Як повідомляє пресслужба ВАС, адвокат ймовірного порушника переконував колегію суддів у відсутності доказів причетності до скоєного його підзахисного. До того ж сам підозрюваний давати показання відмовився. Тому в апеляційній скарзі просив скасувати рішення суду першої інстанції та відмовити у задоволенні клопотання слідчого про застосування до Олександра запобіжного заходу – тримання під вартою з визначенням майже 250 тисяч гривень застави.

Як ідеться в судовому рішенні, іллінчанина підозрюють у понівеченні могил, шість із яких – військовослужбовців.  Такі дії карають позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

Нагадаємо, 9 серпня NaПарижі писав, що в Іллінцях після наруги над 70 могилами затримали п’яного, якому призначили судово-психіатричну експертизу  

Visited 17 times, 1 visit(s) today
Close Search Window