Автор Олеся Рудницька 16:11 Місто, Новини

Машинобудівне підприємство з Харківщини у Вінниці відкрило філію та планує розширюватись

У Вінниці керівництво ТОВ «Зміїв Транс Захід» з Харківщини через повномасштабне вторгнення відкрило новий виробничий майданчик. На щастя, потужності в Змієві компанії вдалося зберегти.

Як повідомив заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний, відкриття місцевої філії стало черговою точкою росту машинобудівного бізнесу.

«Основна сфера діяльності – виготовлення причепів та напівпричепів, а також кузовів для автотранспорту. За рік виробляють близько 50 одиниць. Серед 47 працівників на підприємстві є вінничани та жителі Харківщини. Це механіки, слюсарі, піскоструминники та інші», – зазначив він.

З моменту переїзду та заснування філії мину рік. Зараз компанія планує розширювати сферу діяльності і, крім збільшення асортименту виготовленої продукції, мають намір займатися ремонтом комунальної та великогабаритної техніки.

«Останню, до речі, женуть сюди на техобслуговування навіть з інших регіонів. В планах тут також будівництво СЕС, яка дозволить працювати в умовах відключень світла», – запевнив посадовець.

Visited 1 724 times, 1 visit(s) today
Close Search Window