Автор Олеся Рудницька 09:41 Війна, Новини

У Вінниці прощаються з військовим Анатолієм Козінським

Сьогодні, 2 серпня, Вінниця прощається з воїном Анатолієм Козінським, гранатометником стрілецького спеціалізованого батальйону «Шквал». Він загинув 29 липня під час виконання бойового завдання в районі селища Желанне Покровського району Донецької області. Вінничанину навічно залишилося 33 роки….

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Анатолій Козінський став на захист України у цьому році.  

«Пішовши захищати Батьківщину, Анатолій продовжив сімейну традицію. Його дід – завершив свою військову кар’єру у званні підполковника. Батько віддав службі в армії більшу частину життя – був старшим прапорщиком у льотних військах, а дядько – полковником, командиром танкового полку, – розповідає мати полеглого воїна Антоніна Анатоліївна. – Так само і син вирішив прислужитися рідній країні – виконати військовий обов’язок, сплативши сповна свій борг».

Народився Анатолій Козінський у Вінниці 8 жовтня 1990 року. Після закінчення 21-ї загальноосвітньої школи здобув освіту у Вінницькому міжрегіональному вищому професійному училищі за спеціальністю «Монтажник радіоелектронної апаратури та оператор комп’ютерного набору». Певний час працював на заводі, пізніше свої руки та уміння докладав на будівельних майданчиках міста.

«Вся любов, всі думки Анатолія були із його дворічною донечкою, яка нині із матір’ю живе за кордоном. Кожна вісточка про дитину, кожна її світлина наповнювала його серце радістю… Він взагалі був дуже добрим і чуйним. Уважним до мене та своєї сестрички», – каже мати.

Церемонія прощання з Анатолієм Козінським розпочнеться сьогодні поминальною панахидою у Спасо-Преображенському кафедральному соборі. Початок о 10:00.

Поховають воїна об 11:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Visited 42 times, 1 visit(s) today
Close Search Window