Автор Олеся Рудницька 12:05 Життя, Новини

Агенція регіонального розвитку Вінницької області продовжує співпрацю зі Швейцарсько-українським проєктом UCORD

На Вінниччині відбулася зустріч представників Агенції регіонального розвитку Вінницької області й Швейцарсько-українського проєкту «Згуртованість та регіональний розвиток» UCORD.

Про це повідомляє сайт Вінницької облради.

Офіс Агенції відвідали керівниця Проєкту UCORD Марина Бриль, радниця з питань культури та соціальної згуртованості Марина Кулініч,  радник з розвитку потенціалу та екологічних послуг Олександр Ігнатенко, менеджерка з комунікації Галина Осадча та грантовий менеджер Дмитро Гавка.

Під час зустрічі обговорили подальшу співпрацю та нюанси імплементації діяльності Проєкту UCORD у Вінницькій області.

Директорка Агенції Єлизавета Савчук наголосила на готовності команди установи всебічно підтримувати та розвивати комунікацію з Проєктом UCORD та сприяти реалізації діяльності у Вінницькій області.

«Значна увага була приділена питанням нарощення інституційної спроможності Агенції. Говорили про посилення команди установи, що ефективно впливатиме на процеси регіонального розвитку, – коментує результати зустрічі Єлизавета Савчук. – Команда Агенції отримала чіткі меседжі щодо імплементації діяльності Проєкту UCORD у Вінницькій області».

Довідково.

Швейцарсько-український проєкт «Згуртованість та регіональний розвиток України», UCORD втілюється за підтримки Швейцарії компанією NIRAS Sweden AB.

Мета проєкту: сприяння скоординованим діям з відновлення та злагодженого регіонального розвитку з боку громадян, бізнесу й органів влади. Це має покращити якість життя людей, зміцнити стійкість суспільства, мир та соціальну згуртованість в Україні. Проєкт UCORD перебуває у своїй першій фазі, яка розпочалася в грудні 2022 року та триватиме до листопада 2026 року. Вінницька область офіційно увійшла до складу пілотних партнерських областей на початку 2023 року. Серед  пілотних областей Проєкту UCORD ще п’ять регіонів – Хмельницька, Сумська, Тернопільська, Одеська та Волинська області.

Visited 28 times, 1 visit(s) today
Close Search Window