Автор Олеся Рудницька 09:40 Війна, Новини

У Вінниці прощаються з військовим Олександром Денисовим 

Сьогодні, 8 липня, Вінницька громада прощається з Олександром Денисовим. Захисник боронив Україну з самого початку повномасштабного вторгнення. Свою останню битву він прийняв 1 липня під селищем Першотравневе Харківської області. Олександру навіки лишилося 36 років…

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Олександр народився 21 червня 1988 року у місті Вінниця. Навчався у школі №19, згодом вступив до інституту. Проте навчальний заклад покинув, пішовши на строкову службу. Тоді Олександру було 18 років.

Після повернення з армії служив у лавах ДСНС рятувальником. Проте вже від початку російської навали, пішов до ЗСУ.

«На службу брат пішов на початку березня 2022 року. Це було його свідоме рішення. Прагнув захищати Україну від ворогів. Боліла його душа за долю батьківщини», – згадує сестра.

Олександр Денисов служив у Третій окремій танковій Залізній бригаді. У 2022 році брав участь у боях на Київщині. Згодом – служив у Харківський області. Пройшов навчання на військового медика, також ходив у бойові виходи.

На повернення Олександра чекали дружина, мати, сестра. Без тата залишилась 14-річна донька.

Прощання з воїном відбудеться сьогодні об 11:00 за адресою 1-й провулок Замковий, 11/2. Відспівають героя о 12:00 у стінах Спасо-Преображенського кафедрального собору. О 13:00 Захисника поховають на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Вічна пам’ять полеглим воїнам! Співчуття рідним…

Visited 43 times, 1 visit(s) today
Close Search Window