Автор Олеся Рудницька 10:03 Війна, Новини

У Вінниці прощаються із полеглим воїном Олександром Кривенченком

На Донеччині свій останній бій провів вінничанин Олександр Кривенченко (позивний Петрович). Серце воїна зупинилося 3 липня. Йому було лише 41…

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Він став на захист України минулого року. По проходженні військового вишколу у Великій Британії воював у десантно-штурмовій бригаді. Брав участь у протистоянні ворогу на Донеччині: під Часовим Яром та Бахмутом. Там отримав своє перше поранення.

Відновивши здоров’я, Петрович швидко повернувся у стрій. Цього разу служив у лавах 105-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ. Черговим його випробуванням стала Красногорівка. Під час виконання одного з військових завдань оборонець знову дістав поранення, сюди ж до побратимів повернувся після лікування.

Народився Олександр Кривенченко 5 жовтня 1982 року у Вінниці. По завершенню школи навчався у Вінницькому політехнічному інституті. До повномасштабного вторгнення працював у торговельній сфері.

«Олександр був щирим та щедрим, – розповідають рідні загиблого Героя. – Захоплювався комп’ютерами, був веселим, любив жартувати та мав чимало друзів, які його цінували за доброту та порядність. Сьогодні нам усім дуже важко повірити, що ми більше не зможемо з ним зустрітися, почути його слушні поради, скласти плани на майбутнє… Пам’ять – це все, що залишиться з нами навіки…»

Церемонія прощання із Олександром Кривенченком розпочнеться сьогодні о 13:00 у стінах Спасо-Преображенського кафедрального собору.

Поховають воїна о 14:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Visited 132 times, 1 visit(s) today
Close Search Window