Автор Ігор Заіковатий 10:22 Війна, Новини

У Вінниці в останню путь проводжають захисника Олександра Ульяновського

Вінницька громада 17 лютого прощається з оборонцем – 27-річним Олександром Ульяновським. Боронячи Україну, воїн загинув 6 лютого у бою під селом Голубівка Куп’янського району Харківській області.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Народився Олександр в селі Яланець колишнього Томашпільського району (тепер – Тульчинського). Згодом сім’я переїхала до Вінниці. У місті Олександра закінчив ліцей №7. Був призером олімпіад з хімії.

Після закінчення закладу вступив до Вінницького національного медичного університету. Згодом вирішив здобути фах еколога у Вінницькому національному аграрному університеті. Паралельно з навчанням працював диспетчером екстреної медичної допомоги. На жаль, отримати диплом Олександр не встиг…

Олександр Ульяновський пішов на фронт у листопаді 2023 року. Воював у складі 95-ї окремої десантно-штурмової бригади. Як зазначають рідні Олександра, він був дуже доброю та чуйною людиною…

Прощання з воїном відбудеться 17 лютого о 12:00 у Спасо-Преображенському соборі. О 13:00 Захисника поховають на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять усім полеглим Захисникам України!

Visited 9 times, 1 visit(s) today
Close Search Window