Автор Ігор Заіковатий 09:35 Війна, Новини

Росіяни завдали удару по Харкову: серед загиблих троє дітей

У ніч на 10 лютого Одещину та Харківщину росіяни атакували 31 ударним БпЛА типу «Shahed-136/131». Їх запускали з Балаклави та мису Чауда (Крим) і Курської області. В результаті бойової роботи знищено 23 «шахеди» у межах Одеської та Харківської областей.

Про це повідомляють у Повітряних Силах ЗСУ.

«До відбиття повітряного нападу залучено підрозділи зенітних ракетних військ, мобільних вогневих груп Повітряних Сил та Сил оборони України, засоби радіоелектронної боротьби», – йдеться у повідомленні.

У Харкові через російський нічній обстріл є загиблі, серед них діти. Уражена цивільна інфраструктура та житлові будинки. Влучання зафіксували у Немишлянському районі міста. Через враження АЗС сталося розтікання палива та займання житлових будинків поруч. Пізніше місцева влада уточнила, що було два влучання у нафтобазу.

Керівник ОВА Олег Синєгубов повідомив, що загинуло семеро людей, серед них троє дітей: 7, 4 років та немовля. Три людини поранені.

«На місці влучання було кілька масштабних пожеж. 15 житлових будинків згоріло вщент, ліквідація наслідків триває, пожежі локалізовані», – зазначив Олег Синєгубов.

За його словами, в одному із приватних будинків виявили тіла 5 людей, серед яких 3 дітей. На іншому обʼєкті – ще двоє загиблих.

Visited 6 times, 1 visit(s) today
Close Search Window