Автор Ігор Заіковатий 12:44 Кримінал, Новини

Разом з КОРДом вінницькі оперативники затримали зловмисника, який підозрюється у побитті до смерті

Наприкінці січня у підʼїзді одного з багатоквартирних будинків Вінниці під час сутички 57-річному чоловіку було завдано численних тілесних ушкоджень, внаслідок чого він помер у лікарні. У вчиненні злочину підозрюється 35-річний вінничанин, судимий за хуліганство. Після тих «подій» він зник. Підозрюваного розшукали.  

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, за оперативною інформацією зловмисник планував покинути територію України. Упродовж двох тижнів він переховувався від слідства, змінював місця проживання та «мандрував» регіонами, представлявся чужими іменами.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів за допомогою можливостей кримінального аналізу поліцейські встановили його місце перебування. Затримали зловмисника у Тернопільській області спецпризначенці КОРДу.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі. Суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування здійснюється за процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури.

Правопорушнику повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід. Наступні 60 діб він перебуватиме під вартою. За вчинений злочин йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Visited 5 times, 1 visit(s) today
Close Search Window