Автор Ігор Заіковатий 14:09 Новини

«Полювання» на алкоголь: на Вінниччині з вантажівки вилучили понад 400 літрів спирту сумнівного походження

У Тульчинському районі правоохоронці 9 лютого у багажному відділенні вантажного автомобіля Mercedes-Benz, окрім горілчаної продукції із марками акцизного збору, виявили тетрапаки з рідиною прозорого кольору з різким запахом спирту. На неї у 48-річного жителя Вінницького району відповідних документів не було.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області,

«В ході проведення невідкладних слідчих дій під процесуальним керівництвом Тульчинської окружної прокуратури поліцейські відділення поліції № 1 Тульчинського РВП провели обшук транспортного засобу, під час якого вилучили 44 тетрапаки загальним об’ємом 410 літрів з алкогольною продукцією сумнівного походження», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановлюють канал постачання підакцизної продукції та інших осіб, причетних до правопорушення. За результатами досудового розслідування та висновків експертиз прийматимуться подальші процесуальні рішення.

За даним фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України. Санкція статті передбачає штраф до 170 тисяч гривень з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Visited 10 times, 1 visit(s) today
Close Search Window