Автор Ігор Заіковатий 13:54 Кримінал, Новини

За декілька днів двічі обікрав магазини: у Вінниці затримали зухвалого зловмисника

Вінницькі правоохоронці розшукали та затримали 33-річного жителя обласного центру. Чоловік підозрюється у тому, що протягом кількох днів двічі обкрадав магазини. Працював він за стандартною «схемою». Загальні збитки закладу перевищують 12 тисяч гривень.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, адміністраторки торговельних закладів заявили про ідентичні крадіжки. За словами жінок, невідомий чоловік, який часто бував у закладах, викрадав товар із полиць та втікав.

Завдяки відеозаписам з камер спостереження правоохоронці встановили особу, причетну до вчинення правопорушень. Ним виявився 33-річний раніше судимий за наркозлочин вінничанин. Розшукали правопорушника за місцем його проживання.  

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув’язнення.

За вчинення крадіжки в умовах воєнного стану передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Visited 10 times, 1 visit(s) today
Close Search Window