Автор Ігор Заіковатий 12:00 Місто, Новини

Відійша у засвіти директорка Вінницького ліцею №35 Тетяна Нальотова-Дубкова

Відійшла у Вічність Людина прекрасної душі, відкритого та доброго серця, справжній професіонал Нальотова-Дубкова Тетяна Григорівна – директорка комунального закладу «Вінницький ліцей № 35», вчитель історії,  спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист, відмінник освіти України, Заслужений вчитель України, нагороджена  нагрудним знаком  МОН України «Василь Сухомлинський».

Про це повідомляє КЗ «Вінницький ліцей № 35».

«Тетяна Григорівна була особистістю неординарною, яскравою, Людиною мудрою, чуйною, доброю. Такою вона назавжди залишиться в серцях тих, хто її знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із нею, кого вона навчала. Її любили і поважали колеги, батьки, учні за високий професіоналізм і розуміння, за чуйне і добре серце, за те, що вона завжди підтримувала ініціативу і заохочувала творчість», – зазначають у закладі.

Тетяна Григорівна народилася 29 листопада 1962 року в місті Вінниці. У 1979 році закінчила Вінницьку середню загальноосвітню школу I-III ступенів №21. У 1983 році — Вінницький державний педагогічний університет ім. О.Островського (Коцюбинського) за спеціальністю «Вчитель історії та суспільствознавства».

З вересня 1983 по 1987 рік працювала вчителем історії в середній загальноосвітній школі I-III ступенів №23 м. Вінниці, з 1987 року по 1997-й — заступником директора школи з виховної роботи, а з 1997 року по листопад 2002-го — заступником  директора з навчально-виховної роботи. З 2002 по 2006 рр.  —  депутат Вінницької міської ради.

З 2003 року до теперішнього часу працювала директором Вінницького ліцею №35.

Вічна пам’ять! Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким…

Visited 31 times, 1 visit(s) today
Close Search Window