Автор Ігор Заіковатий 12:06 Життя, Новини

Чому рушникосушарка холодна, а радіатор гарячий лише в одній кімнаті?

Трапляються випадки, коли в одній кімнаті радіатор гарячий, в іншій – ні, або рушникосушарка геть холодна? Фахівці запевняють, що це свідчить про наявність проблем у внутрішньобудинковій системі теплопостачання, адже радіатори, рушникосушарки – це частина даної системи теплопостачання.

Про це повідомляють у КП «Вінницяміськтеплоенерго».

До кого звертатись?

«Звертатись потрібно до управляючої компанії, правління ОСББ, житлово-експлуатаційного об’єднання, які відповідають за внутрішньобудинкову систему відповідно до договорів, укладених зі співвласниками житлових будинків (Відповідно до Закону України №2189-VIII від 9.11.2017р. «Про житлово-комунальні послуги» та до пункту 1 статті 10 Закону України № 417-VIII від 14.05.2015 р. «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку»)», – пояснюють на підприємстві.

Добавить подзаголовок – 1

Дії мешканців у такій ситуації:

1. з’ясуйте чи така проблема лише у вашій квартирі, чи по всьому стояку;

2. якщо проблема лише у вас, зверніться в управляючу компанію для виклику майстра безпосередньо у вашу квартиру;

3. якщо проблема по всьому стояку, так само зверніться до управляючої компанії, для проведення обстеження системи теплопостачання будинку та усунення проблеми.

Для довідки споживачам: радіатори і рушникосушарка не гріють у випадках, коли порушена внутрішньобудинкова циркуляція теплоносія – повітряні пробки, засмічення в трубах.

Нагадаємо, КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» забезпечує послугами з постачання теплової енергії та з постачання гарячої води у відповідній кількості та якості, що встановлено нормативами, лише до зовнішньої поверхні стіни будівлі (відповідно до індивідуальних договорів без обслуговування внутрішньобудинкових систем, які являються публічними договорами приєднання (Постанови КМУ №830 та №1182), а за розподіл послуги всередині будинку – управляючі компанії.

Visited 8 times, 1 visit(s) today
Close Search Window