Автор Ігор Заіковатий 10:34 Місто, Новини

У Вінниці заборонили викидати будівельне сміття на контейнерні майданчики

Вивезення будівельних відходів на території Вінницької громади не входить у тариф поводження з твердими побутовими відходами. Тому щоб позбутися такого сміття, вінничани можуть самостійно замовити відповідну послугу на платній основі. Йдеться про жителів ОСББ та приватного сектору.

Про це попереджають у КП «ЕкоВін».

«Якщо говорити про жителів багатоповерхівок, вони можуть замовити відповідну послугу в представників управлінської компанії чи ОСББ, які обслуговують будинок. Якщо є можливість вивезти будівельні відходи самостійно на міський полігон – потрібно спершу придбати спеціальний талон, який, власне, дає право заїзду на територію полігону та вивозу сміття. Талон можна придбати на КУП «ЕкоВін», – розповів директор підприємства Петро Гриневич.

Вартість такої послуги складає 36,53 грн за 1 метр кубічний відходів.

Додаткову інформацію можна отримати за ном. тел.: (067) 53 52 582 – приймальня КУП «ЕкоВін».

КП «Муніципальна варта» просить вінничан у разі виявлення порушень надсилати фото та відеоматеріали на вайбер за номером 067-410-21-01.

Відповідно до Правил благоустрою, які діють у Вінницькій громаді, на територіях контейнерних майданчиків, призначених для відходів, має підтримуватися чистота та порядок. Порушенням вважається засмічення таких майданчиків будівельним сміттям, тож за це передбачений штраф – від 1 360 до 1 700 грн.

Visited 10 times, 1 visit(s) today
Close Search Window