Автор Ігор Заіковатий 18:37 Кримінал, Новини

Нелюд з Вінниччини три години бив і знущався з матері та дівчини, а відео знущань транслював у мережі  

У місті Липовець Вінницької області 26-річний чоловік знущався та силоміць утримував у будинку свою матір та співмешканку. Для порятунку жінок вранці 15 лютого правоохоронці проводили спеціальну поліцейську операцію зі спецпризначенцями КОРДу.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, правоохоронці дізнались про двох заручниць. До того ж сам правопорушник настільки знахабнів, що відео знущання з матері та своєї дівчини транслював у соціальних мережах. Коли жінки благали відпустити їх, нелюд лише ще більш дратувався.

«Упродовж трьох годин хлопець силоміць утримував рідних, наносив їм тілесні ушкодження, зокрема, і дерев’яною лопатою. Поліцейські намагались переконати чоловіка відпустити матір і дівчину та здатись, однак це не дало позитивного результату. Тому правоохоронці Липовця за силової підтримки спецпризначенців провели силове затримання зловмисника та звільнили жінок», – йдеться у повідомленні.

Медики та КОРДівці відразу надали потерпілим необхідну допомогу, загрози їх життю немає.

Чоловіка підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого, ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою.

Visited 4 times, 1 visit(s) today
Close Search Window